Átadták a csomádi játszótér I. ütemét

Átadták a csomádi játszótér I. ütemét

Átadták a csomádi Szent István és Verebeshegy utca sarkán található új játszótér I. ütemét, 2016. december 21-én, szerdán. Az eseményen jelen volt Tuzson Bence, a Pest megyei 5-ös választókerület országgyűlési képviselője is.

Klement János, az 1.600 lélekszámú település polgármestere az eseményen elmondta: az új játszótér a 2014-ben elkészült bölcsőde szomszédságában és a falu viszonylag újonnan parcellázott, csaknem 100 családi házból álló részén létesült, így a környékbeli gyermekek számára lehetőséget biztosíthat a szórakozásra.

A beruházás I. ütemében homokozó domb, mászóka és hinták készültek el 13 millió forint önkormányzati forrásból. A bekerített játszótéren helyet kapott egy kétrészes konténer is, amelynek egyik felében mosdót, a másikban pedig pelenkázót alakítottak ki.

Galéria

 

A II. ütemben egy 12×24 méteres, műfüves, bekerített labdarúgópályát alakítanak ki, amelyre a Magyar Labdarúgó Szövetség 12 millió forintos támogatást ígért. Emellett lesz majd egy 16×14 méteres kosárlabda pálya is. A játszótér II. üteméhez a település 40 millió forintos önrésszel járul hozzá.

2016. december 21.