Dunakeszi 40 éve kapott városi rangot

Dunakeszi 40 éve kapott városi rangot

Dunakeszi nagyközség 1977. április 1-jén nyerte el a városi rangot. A 40. születésnapot ünnepeljük ma. Dunakeszi a Mi városunk! Mi egy nagy család vagyunk. Nagyon örülök, hogy ilyen sokan ünnepeljük együtt ezt a jeles évfordulót – mondta ma délután a Katonadomb szabadtéri központ nagyszínpadán Dióssi Csaba polgármester, aki Tuzson Bence országgyűlési képviselővel együtt először mutatta a nagyközönségnek a Város Tortáját.

Az ünnepélyes pillanatok előtt már jó fél órával hosszú sorokban várakoztak a dunakesziek, hogy hat asztalnál átvehessék a Város Tortájának egy szeletet. Családok, barátok, fiatalok, és szép korúak egyaránt kíváncsi érdeklődéssel várakoztak, hogy megkóstolhassák a Kun Cukrászműhely remekművét.

Galéria

 

Az egyik asztalnál Dióssi Csaba polgármester és Tuzson Bence országgyűlési képviselő szolgálta ki a hálás lakosságot, akik közül a jeles eseményt többen fényképen is megörökítettek.

048-2

Bárkinek is volt az ötlete, telitalálat volt, hogy a Dunakeszi Programiroda meghirdette a Város Tortája versenyt a helyi cukrászdák körében. Óriási sikert aratott a közönség körében a győztes Kun Cukrászműhely Város Tortája, amely igazi remekmű. A mogyoró-csokoládés sütemény és az ünnepi rendezvény méltó volt a város 40. születésnapjához.

 

 

2017. április 30., Forrás: www.dunakanyarregio.hu