Simicskó István: most nem fegyverrel, hanem NEM-mel szavazással védhetjük meg hazánkat

Simicskó István: most nem fegyverrel, hanem NEM-mel szavazással védhetjük meg hazánkat

FÓT Nem kell fegyvert fogni, nem kell kimenni a határra, csak egy egészséges nemet kell mondani a betelepítési kvótára október 2-án.  Most hazánkért ezzel teszünk a legtöbbet – jelentette ki dr. Simicskó István, szeptember 15-én, Fóton.

A honvédelmi miniszter, Tuzson Bencének a Pest megyei ötös számú választókerület országgyűlési képviselőjének volt a vendége, a „Védjük meg Magyarországot” országjáró fórum sorozatának fóti állomásán.

A helyi Vörösmarty Művelődési Ház dísztermét zsúfolásig megtöltő, közel százötven érdeklődő előtt a honvédelmi tárca vezetője elmondta: háromgyermekes apaként arra bíztatok mindenkit, hogy menjenek el szavazni október 2-án. Minél több barátjukat, rokonukat keressék meg, és bíztassák őket, menjenek el szavazni. Ez most fontosabb, mint az országgyűlési vagy önkormányzati választás.

Hozzátette: ritkán adódik ilyen súlyos döntés egy ország életében, mint az október 2-i kvóta referendum, ami 100-150 évre meghatározhatja az ország életét. Sorsfordító tétje van annak, hogy most a magyar emberek többsége nemet mondjon a kényszer betelepítésre. Ez most egy éles helyzet.

Tuzson Bence kiemelte: Fót számára a bevándorlás fontos, mert egy helyi befogadó intézmény veszélyt rejthet magában. Szavazni fogunk a közeljövőben, ami évszázadokra meghatározza az ország sorsát. Lehet bármely politikai kérdésről vitatkozni, de van olyan, mint a bevándorlás, a nemzeti függetlenség, amiben ha rosszul döntünk, ha megindulna a betelepítés, végleg megváltozna Magyarország.

A kulturális, etnikai, keresztény alapokra egy nemzet épül fel, ha ezeket kikezdjük, akkor a mi unokáink nem ezen és nem az évszázadok óta megszokott helyen és módon fognak élni.

 

Simicskó István kifejtette, hogy honvédelmi miniszterként a magyar nemzet biztonságát szolgálja. Idézte a honvédelmi törvény 1. szakaszának 1. bekezdését: a haza védelme nemzeti ügy, minden állampolgárnak ebben van felelőssége. Hazánk védelméről szól az október 2. népszavazás, hogy amit őseink ránkhagytak, azt örökül tudjuk-e hagyni unokáinknak. Ebben mindenkinek van feladata.

„A folyamatok, amik Nyugat-Európában tapasztalhatók, aggasztóak. A nyugat-európai városok lakossága drasztikus változáson ment át az elmúlt évtizedekben. Húsz éve Párizs 14%-a volt bevándorló muzulmán, ma ez 28%, ami 1,7 millió muzulmánt jelent. Brüsszel esetében 1961-es adat szerint 7,3% volt muzulmán származású, ma 30%. Amszterdam 51%-a,420 ezer fő muzulmán származású.

Európa az egyetlen kontinens, ami keresztény gyökerű, ha ezt a keresztény többséget elveszítjük, akkor a muzulmán többség dönt mecsetek építéséről, és hogy a nők miben öltözhetnek. Nem bántom a más kultúrákat, de a mi gyökereink keresztények. Ma hazánk lakosságának 9%-a vallja magát kereszténynek, miközben az ideérkezők 100%-a vallja magát iszlám hívőnek” – hangsúlyozta Simicskó István.
„Juncker ne döntse el hány embert kell letelepíteni Fótra, amely ha így történne, akkor a település 50 év múlva muzulmán lenne. De Brüsszel nem kérte ki a véleményünket erről. Mi az EU csatlakozással lemondtunk sok mindenről, kinyitottuk piacainkat az uniós cégeknek, de akkor miért nem dönthetünk arról, kivel éljünk együtt?

Orbán Viktor miniszterelnök, bátor ember. Sokáig egyedül küzdött Európában. Fel kell sorakoznunk mellé. A bátor népnek a hangját kell hallatnia, az európai civilizáció védelméért” – emelte ki a honvédelmi miniszter.

 

Kifejtette, hogy a magyar baloldal bevándorláspárti. 2004-ben azt mondták, hogy a külhoni magyarokat ne fogadjuk be, ne adjunk nekik állampolgárságot, de afgán muzulmán „testvéreink” fogadására most igent mondanak. Gyurcsány szerint a bevándorlókkal jól járna az ország, mert sok közöttük a szakember. Ami nyilvánvalóan nem így van. A népszavazás nemzeti ügy. Ez nem szabadna, hogy pártpolitikai kérdés legyen. Ezt ki kell emelni abból. Ebben egységes álláspontot kellene képviselniük. Ficó, aki szocialista politikus, mégis egyetért velünk!

„Fontos, hogy elmondjuk, milyen veszélyeket rejt a betelepítés. Ha nem lenne eredményes a népszavazás, akkor mi történik? Akkor Brüsszel boldogan fog küldeni ide migránsokat. Hiszem, hogy a mi ügyünk igaz, ha nem hiszünk ebben, akkor nincs jövőnk. Vannak visszafordíthatatlan folyamatok EU-ban. Ne várjuk meg ezt!” – emelte ki Simicskó István.

Ezután a jelenlévők kaptak szót. Az első kérdés arra irányult, hogy Ausztria miért akar kerítést építeni a magyar határra?
Simicskó István válaszában kifejtette: folyamatosan tárgyalnak az osztrák belügy és védelmi miniszterrel, akikkel a közös hangnemet megtalálták. Kértük őket ne tegyenek meggondolatlan lépést. Ausztria biztonságát az szolgálja, ha a migránsok ellenőrzését, feltartóztatását egyre délebbre toljuk. A bolgár-török, és bolgár-görög határt kellene megerősíteni.

Tuzson Bence e témához hozzátette: ha ideológiai alapon szétverjük Európa alapjait, akkor az azt jelenti, hogy az európai, schengeni bizalmi elv összedőlt. Mi arra törekszünk, hogy ezt a bizalmat építsük újra, és tartsuk be a schengeni egyezményt. Meg kell győznünk az osztrákokat, hogy mi képesek vagyunk megakadályozni, hogy határainkon migránsok jöjjenek be.

Egy érdeklődő azt tudakolta, hogy miért van szükség népszavazásra? Nem tudjuk enélkül megvédeni identitásunkat? Ha leszavazza az EU vezetése a kvótát, akkor is lesz népszavazás?

A honvédelmi tárcavezetője szerint az EU Tanács (ami az államok miniszterelnökeiből áll) fölé nőtt az EU bizottság (akiket nem választott senki). Az EU Bizottság kikerülte az EU Tanácsot.

Ezért kikerülhetetlen a népszavazás. Németországban már falvakra lebontva elkészítették a letelepülők tervét. Ha nem mutatunk fel erőt, akkor nálunk is így lesz.

Simicskó István kiegészítésül felidézte malacka és a farkas klasszikus meséjét, amelyben a farkas először csak azt kérte, hogy a lábát hagy tegye be az ajtón… Olyan nincs, hogy nem lesz következménye, ha iszlám hátterű migránsok ezrei, majd tízezrei hazánkba letelepülnének. Meggyőződésem szerint drámai helyzet alakulna ki ennek bekövetkeztekor. Az USA-Mexicó-i határon a bevándorlókra lőnek, ha kell. Attól félnek Brüsszelben, hogy a magyar sikeres népszavazás elindít egy láncreakciót, hogy más államok is élnének ezzel a demokratikus lehetőséggel. Nem tetszik nekik, hogy van egy

OrbvánViktor, aki mindig kiáll a magyar haza érdeke mellett. A népszavazás az utolsó mentsvárunk!

A magyar nyelv igen gazdag. Az oroszoknál az anyaföld, nőnemű (rogyina), mi azt mondjuk, hogy szülőföld. Ha tiszteljük szüleinket, amit ők ránk hagytak, védjük meg!  Ezt szolgálhatja az október 2-i eredményes népszavazás!

2016. szeptember 15.